diumenge, 29 de juny del 2008

Tot lo bo s'acaba!!

Torna a ser diumenge, l’únic que estic una mica més deprimit que l'anterior. Se m’han acabat les vacances i demà torno a introduir-me a l’amargura del torn europeu desprès de 10 dies de llibertat condicional. L’únic que pot alegrar-me el dia es Alemanya. Esta tarda tornem a muntar l’espectacle a l'Springflix si "l'ossssso Grizzlie" es capaç de trobar les 15 camisetes per Salou que li han encomanat. Anirem tots ben conjuntats per fer una mica més de pinya, com ja va passar lo dia contra Itàlia, amb la única diferència que avui s’ha de guanyar per ous, perquè la humiliació que mos van fer passar lo personal que hi havia instal·lat al “fondo sud” de la disco, no s’ha de repetir. Però també vull destacar que no me val una victòria germànica per 1 a 0, ni guanyar als penals. Com a mínim ha de ser un 5 a 0, un gol en honor a cada una de les seleccions que ho han intentat, Rússia x2, Suècia, Grècia i Itàlia. Si ni cau algun més, pues benvingut sigui perquè serà celebrat en la mateixa força i felicitat que l'anterior. A continuació deixo en constància totes les respostes que se m’han passat pel cap a la pregunta perquè Aspaña no pot guanyar l'eurocopa:

  • Perquè no so mereixen
  • Perquè no han guanyat mai res en sa vida
  • Per amortitzar los 10 euros de la samarreta
  • Perquè si guanyen, no faran res més a la tele fins l’arribada del mundial 2010
  • Perquè si guanyen, els nostres fills i nets continuaran menjant-se l'eurocopa 2008 ja que no tornaran a guanyar mai mes res en la seva trista historia
  • Per no tornar a veure com un jugador del Madrid aixeca una altra copa aquest any
  • Per no haver de veure com jugadors del Madrid s’abracen en los jugadors del Barça celebrant una victòria d'Aspaña
  • Perquè la xuleria i la prepotència de Sergio Gramos augmentarà fins a nivells inaguantables
  • Per no haver de veure com just desprès d’acabar-se el partit, i en el mateix moment que tota la ponsoña roja de Flix comença a celebrar la victòria, es tanquen les portes de sortida de l'Springflix sense que ningú dels que s’estaven abraçant orgullosos de la seva victòria poguessin escapar-se, i sense saber com, veure com la nostra estimada discoteca queda reduïda a pols i cendra.

Esperem que el 29 de juny de 2008 sigui recordat com una victòria del catalanisme a l'eurocopa.
Canyaaaaaa contra Aspaña de futbol!!!!


1 comentari:

Anònim ha dit...

Quanta raó tens Treig...que trist.

Lo que passe és que Alemania va fer la pena penissima i la veritat sigo dita, al menys la 2a part que més vai veure jo EspaÑa ho va fer de collons...xo bueno jo estic bastant acostumada a perdre i aguatar-me!!

Una abraçada i ànims que això espero que no duro molt i puguem refregar algo pronte...

*aBi*