dilluns, 14 de juliol del 2008

En memòria a Olive Riley.


Avui he llegit la notícia i he cregut convenient que s’havia de difondre. Olive Riley, australiana de 108 anys de joventut i considerada la blocaire més vella del món, va morir el passat dia 12 de juliol.
Des del passat més de febrer, data en que va realitzar la seva primera entrada fins a comptabilitzar-ne un total de 70 amb l’ajuda d’un amic, ha estat comunicant-se amb gent de tot el món explicant les seves vivències de la segona guerra mundial, com va fer créixer i educar als seus tres fills tota sola, i múltiples histories de la seva vida laboral. La ultima entrada estava registrada del passat 26 de juny on ja explicava el delicat estat de salut en que es trobava, i finalment avui s’ha publicat la notícia de la seva defunció, agraint a totes les persones que l’han estat seguint i el plaer que li ha suposat el fet de contar les seves històries, que es una de les coses que agrada més a la gent gran, recordar i ser recordats.
La blocaire que agafa el relleu de Olive es la gallega Maria Amelia, que a l’edat de 97 anys i ja des de fa dos anys de l’obertura del seu bloc, ens demostra que l’edat no es cap obstacle per l’ús de les noves tecnologies, i comenta que Internet es el millor invent de la història.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Això és esperit jove i lo demés són collonades!

Una abraçada!

*aBi*