dimecres, 23 de juliol del 2008

The Hype machine.

Feia temps que no trobava una pagina web de caire musical tant útil com aquesta. Sens dubte és la pàgina ideal per als amants de la música que, cansats de la lentitud dels programes de descàrrega (emule, winmx, ares...) i sobretot la falta de fonts a l’hora de buscar les novetats musicals, ens limitava en gran part el fet de poder adquirir i escoltar les noves produccions que van sorgint. La forta pressió que està fent el col·lectiu de músics, han fet que es clausurin totes les pagines web amb major nombre de visites que tenien per finalitat la descàrrega directa o t’enllaçaven directament amb programes de descàrrega per a facilitar-te la feina.

The Hype Machine es una idea que va sorgir l’any 2005 amb la finalitat de facilitar la recerca de mp3 que hi ha a la xarxa. L’aparició del moviment blogger, es una de les grans bases de funcionament d’aquest buscador, ja que molts artistes s’estan promocionant mitjançant pagines personals, on hi publiquen les seves noves produccions. Hypem, es beneficia d’aquest fet. Amb la referència del nom de l’artista o d’una cançó, fa una cerca per tota la xarxa d’arxius d’àudio en format mp3, i et retorna amb considerable rapidesa tot una sèrie d’enllaços on tu podràs escoltar o fins i tot descarregar-te el grup o cançó mencionat sense tenir cap mena de conflicte amb la privacitat o copyright de les cançons, ja que Hype machine únicament t’ofereix enllaços d’informació enlloc d’oferir enllaços de descarrega, que es el que està penat per la llei.

Hype machine et permetrà estar totalment actualitzat musicalment parlant, i poder tenir accès a pàgines d'opinió i interès musical de tot el món. Accedeix a The Hype Machine.

Us deixo una cançó. Si us agrada es pot descarregar: Midnight Juggernauts - Into the galaxy
[Escoltar] [Descarregar]