dijous, 22 de maig del 2008

Escac i mat!!!!

Curiosa situació la que es va produir en mig d'un discurs de l'activista polític Gary Kasparov. Desprès de retirar-se com a professional dels escacs l'any 2000, ja que no va poder acceptar el fet de perdre la condició de número 1 del món contra el rus Vladimir Kramnik, va decidir fer un canvi a la seva vida i dedicar-se com a polític i escriptor, acabant així amb la seva total hegemonia en aquest esport. Considerat el millor jugador de la història del món dels escacs, ja que a més de proclamar-se el número 1 del món l'any 1985, essent el jugador més jove que ho ha aconseguit, va ostentar el títol fins l'any 2000. Jugador tant excepcional com polèmic, del que podem destacar la seva disputa amb la Fide, màxim organisme mundial dels escacs, cosa que el va portar a desvincular-se'n i crear un organisme tant paral·lel com rival, per a poder continuar ostentant el títol de campió del món. Desprès de la seva retirada, comença el seu activisme creant el Front Civil polític i afiliant-se més tard a la coalició L'altra Rússia, que actualment es la màxima oposició del govern Rus de Vladimir Putin.
Desprès de la breu descripció històrica d'aquest personatge mediatic, us deixo unes imatges de l'ampli ventall d'idees que pot aportar el Vodka en l'organisme humà. Quedeus en les cares que se'ls hi queda a totes les persones que hi ha presents a la sala. No té preu!!! Aquestes coses sol poden passar a Rússia evidentment, perquè no a ca los americans? i a Flix evidentment. Que se preparo Oscar Bosch!!!! Que no li falte gaire per ser alcalde.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé treig!!

Ja tens el blog formalitzat i inaugurat públicament!

Espero que no l'abandonis i seguixos escribint que en saps molt!

El meu ofical és aliagiba.blogspot.com ara he de signar amb anònims perquè vai fer servir el mateix compte per obrir uns blogs per una assignatura de la uni...quan els elimina ja no signaré en anònim.

Un bexito!!!!

*aBi*